Kültürümüzü Yaşatalım Sergisi Buğday Camii’de Yer Aldı
Mayıs 30, 2019
Mağusa Kültür Derneği Toplumlar Arası Kadın Yürüyüşü Etkinline Ev Sahipliği Yaptı
Ekim 19, 2019

Mağusa Kültür Derneği Ritim Gurubu ve Hint Dansları Ekibi İskele Açık Kapı Festivaline Renk Kattı

İskele’de gerçekleşen ve Sivil Toplum örgütleri ile diğer paydaşların iş birliğini güçlendirmek, farkındalık yaratmak ve görünürlüğü artırmak amacıyla Avrupa Birliği tarafından finanse edilen 4’üncü Açık Kapı Sivil Toplum Festivali’nde Mağusa Kültür Derneği, bu yıl el emeği ürün satış ve sergi stantlarının yanı sıra müzik ve dans gruplarıyla da yer aldı.

Festivalde, 40 yaş üstü gönüllü kadınlardan oluşan Mağusa Kültür Derneği Ritim Grubu konseri yoğun ilgi gördü. Ritim grubu çöp bidonu, sopa ve demir kova, kaşık, cam şişe gibi materyaller kullanarak farklı bir müzik gösterisi sergiledi. Ritim grubunun yanı sıra festivalde Mağusa Kültür Derneği’nin genç üyelerinden oluşan Hint Dansları Ekibi de bir dans gösterisi sundu.