BM Genel Sekreteri Kıbrıs Özel Temsilcisi ve BM Barış Gücü Misyon Şefi Spear Mağusa Kültür Derneği’ni Ziyaret Etti
Mayıs 30, 2019
Mağusa Kültür Derneği Ritim Gurubu ve Hint Dansları Ekibi İskele Açık Kapı Festivaline Renk Kattı
Ekim 5, 2019

Kültürümüzü Yaşatalım Sergisi Buğday Camii’de Yer Aldı

Mağusa Kültür Derneği’nin geleneksel Kültürümüzü Yaşatalım sergisi 30 Mayıs 2019 tarihinde Buğday Camii’nde açıldı.

Gazimağusa Belediyesi ile iş birliği içerisinde Mağusa Kültür Derneği tarafından yürütülen 27. Uluslararası Gazimağusa Çocuk ve Gençlik Festivali kapsamında gerçekleşen ‘Kültürümüzü Yaşatalım’ sergisinde Mağusa Kültür Derneği Yetişkinler Kulübü’nün Lefkara, Lefke işi, seramik, tel kırma, koza, kabak oyma, yağlı boya gibi üretimlerinin yer yanı sıra Mağusa Kültür Derneği Çocuk Kulübü’nün resim ve el işleri de yer aldı.

Serginin açılış töreninde Mağusa Kültür Derneği Ritim Grubu bir performans sergiledi.