LEAD Staj Programı

Avrupa Birliği finansmanlığında Mağusa Kültür Derneği tarafından yürütülen LEAD Kariyer Okulu’ndaki eğitimlerini başarıyla tamamlamış 100 kursiyerimizin arasında seçilen 40 kişi, 2020 ve 2021 yıllarında Covid-19 salgınının zorlaştırdığı koşullara rağmen kendilerine en uygun sektörlerde 2 aylık staj programlarını tamamlayarak, hem aldığı beceri ve yetkinlik derslerinin pratiğini yapma hem de iş verenlerle iyi ilişkiler geliştirme fırsatı yakaladılar.

Staj programını tamamlayan birçok kursiyerimiz, stajının hemen akabinde başvuruda bulunduğu çeşitli şirketler tarafından istihdam edilmiştir. 11 stajyerimiz ise projemiz kapsamında staj yaptıkları kurumdan iş teklifi alarak profesyonel iş yaşamına adım attılar.

LEAD, Öğren, Deneyimle, Uygula ve Geliştir projesinin detaylarına Projelerimiz sayfasından ulaşabilirsiniz.

LEAD Staj Programı Kapsamında İş Birliği İçerisinde Olduğumuz Kurumlar:

Mağusa Tıp Merkezi HastanesiPR Plus Reklam Ajansı
Dağlı Trading LTD.Ayşegül Rıza Hukuk Bürosu
Dağlı SigortaArmen Denizcilik LTD.
Optica OptikCity Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi
Buğra GroupKaraca Hukuk Ofisi
İnce SigortaBuğday Cafe
Dünya OtoAgora Jimnastik İhtisas Spor Derneği
Dersanem Eğitim MerkeziAnadolu Sigorta Mağusa Bayisi
Gülşen Sigorta ve Turizm AcenteliğiKarakuş Hukuk Bürosu
Ermataş LTD.Physiolab Fizik Tedavi Merkezi
ATUN LTD.Şen Kardeşler Ziraat
Özbeycan Ticaret LTD.İzmir Elektronik LTD.
Hamit OpticMK Nejati & Sons LTD.

Yukarıdaki iş yerlerine başvuruda bulunmak isteyen kişiler başvuru süreçleri ile ilgili danışmanlık almak için bizimle iletişime geçebilirler.

LEAD Kursiyerleri Eğitimler ve Proje Hakkında Neler Söyledi?