Sosyal Sorumluluk Eğitim Modülü Kapsamında Kuş Gözlemi ve Göl Temizliği Gerçekleştirdiler
Şubat 7, 2020
Türkçe ve Yunanca Öğrencileri Dil Cafesi’nde Buluştu
Şubat 16, 2020

Mağusa Kültür Derneği Başkanı ‘Bütün Gailemiz Mağusa’ Sohbetlerinin Konuğu Oldu

Mağusa Kültür Derneği Başkanı Dudu Cumaoğulları, Mağusa Suriçi Derneği’nin (MASDER) “BÜTÜN GAİLEMİZ MAĞUSA” sohbetlerinin konuğu oldu. Mağusa Kültür Derneği’nin Mağusa’da 7’den 70’e bir çok farklı kişinin hayatını etkileyen köklü tarihinden, unutulmaz anılarından, hayata dokunan projelerinden ve gelecekle ilgili vizyonundan bahseden Cumaoğulları’nın etkileyici sunumu konuklar tarafından  ilgiyle izlendi.

Mağusa bölgesinin en köklü derneklerinden olan Mağusa Kültür Derneği, 1992 yılından beri bölgedeki farklı yaş gruplarına yönelik çok çeşitli sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif kurslar, eğitimler ve faaliyetler sunmaktadır.