TEKLİF ÇAĞRISI: Animasyon Film Yapımcılarından Teklif Bekleniyor

mağusa kültür derneği, çalışma takvimi, eğitim takvimi, atölye, el becerileri, hobi
MKD 2023-2024 HOBİ VE EL BECERİLERİ ATÖLYELERİ BAŞLADI
Ekim 4, 2023
Mağusa Kültür Derneği, basket potası atık ayrıştırma kutuları, Avrupa Birliği Projesi, Proje Müdürü Münise Alibeyoğlu
BASKET POTASI ŞEKLİNDEKİ ATIK AYRIŞTIRMA KUTULARI İLGİ GÖRÜYOR: ‘GERİ DÖNÜŞTÜR, GEZEGENİ DEĞİŞTİR’
Kasım 20, 2023

TEKLİF ÇAĞRISI: Animasyon Film Yapımcılarından Teklif Bekleniyor

Mağusa Kültür Derneği, animasyon film yapımcılarına çağrı

TEKLİF ÇAĞRISI: 5 KISA ANİMASYON FİLM
Animasyon Film Üreticilerini Teklif Sunmaya Davet Ediyoruz!
Son başvuru tarihi: 30 Ekim 2023
Yeşil Bilezik: Sürdürülebilir Kalkınma için Çevre Okuryazarlığı Projesi, ilkokul düzeyi öğrencilerin çevre okuryazarlık seviyesini yükseltmeye yönelik sürdürülebilir model ve mekanizmalar oluşturmayı amaçlar. Proje, bu amaca hizmet eden uygulamalı eğitim programların ek olarak birçok farklı aktivite da içerir. Animasyon filmleri de bunlardan biridir.
Bu kapsamda, ilkokul çocuklarına dünyayı, çevreyi ve ekolojiyi korumayı merak uyandırarak ve eğlendirerek öğretecek nitelikler taşıyan 5 ADET KISA ANİMASYON FİLM İÇİN TEKLİF ÇAĞRISI yapılmaktadır.
Sunulacak olan hizmetin animasyon filmlerin kavramsal çalışmalarının senaryolaştırılmasından dışa aktarımına kadar ve yayına/dağıtıma hazır olarak teslim edilmesine kadar olan süreçlerin/evrelerin tümünü kapsaması beklenmektedir.
BAŞVURU, HİZMET ÖZELLİKLERİ VE İHALE DOSYASI İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ ZİYARET EDİNİZ: